This site is co-funded by European Social Fund through Sectoral Operational Programme Human Resources Development 2007-2013 Invest in people!

  

Header

Concursul Național de Drepturile Omului și Migrație - Editia a III-a

 

Datorită perioadei de sesiune și numărului scăzut de studenti înscriși, Concursul Național de Drepturile Omului și Migrație - ediția din iunie 2016, se anulează.

 

A treia ediție a Concursului Național de Drepturile Omului și Migrație va avea loc în perioada 27 – 30 iunie 2016 la Universitatea Româno-Americană din București. Se vor acorda burse participanților, în funcție de nevoile acestora, care vor acoperi cheltuielile de cazare. Cel mai bun student în concurs si cea mai bună echipă vor primi premii special. Alte premii vor fi oferite de partenerii Concursului: UNHCR -Reprezentanța în România, Organizația Internațională pentru Migratie, Ambasada Statelor Unite, Ambasada Germaniei, Ambasada Marii Britanii, și Ambasada Tarilor de Jos.

Concursul este organizat de Centrul de Drepturile Omului și Migratie și are ca obiectiv general încurajarea studenților și masteranzilor interesați de dezvoltarea aptitudinilor practice, de a se implica în identificarea și soluționarea unor probleme juridice de drepturile omului și migrație, într-un mediu simulat. Concursul promovează valorile etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea, munca în echipă și comunicarea interpersonală. Probele Concursului au caracter științific, aplicativ, socio-educativ și juridic.

Pentru mai multe informatii accesati pagina concursului.

 

Afis Concurs-III

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok