Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

  

Header

Concursuri

 

A doua ediție a Concursului Național de Drepturile Omului și Migrație va avea loc în perioada 26 - 29 octombrie 2015 la Universitatea Româno-Americană din București. Se vor acorda burse participanților, în funcție de nevoile acestora, care vor acoperi cheltuielile de transport, cazare și masă. Cel mai bun student în concurs si cea mai bună echipă vor primi premii în valoare totală de 5.000 lei. Premii speciale suplimentare vor fi oferite de partenerii Concursului: UNHCR -Reprezentanța în România, Ambasada Statelor Unite, Ambasada Germaniei, Ambasada Marii Britanii (t.b.d.), Ambasada Olandei, Ambasada Israelului la București și Sky Center.

 

Pentru mai multe detalii accesati pagina Concursului

 

2015-05-15 - CDOM Concurs-editia II

 

 


 

 

Prima editie a Concursului National de Drepturile Omului si Migratie va avea loc in perioada 22 - 25 iunie, Bucuresti. Se vor acorda 24 de burse si 4 premii in valoare totala de 5.000 lei.

 Concursul are ca obiectiv general încurajarea studenților și masteranzilor cu performanțe școlare înalte sau care au interes pentru dezvoltarea unor aptitudini practice deosebite de a se implica în identificarea și soluționarea unor probleme juridice practice de drepturile omului și migrație, într-un mediu simulat.

Concursul promovează valorile etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea, munca în echipă și comunicarea interpersonală. Probele Concursului au caracter științific, aplicativ, socio-educativ și juridic.

 

 Pentru mai multe detalii accesati pagina Concursului

2015-05-15 - CDOM Concurs-2

 


 

Centrul de Drepturile Omului si Migratie organizeaza Concursul de Procese Simulate.

Concursul are loc sambata, 14 martie, ora 8:00 la Curtea de Apel Bucuresti.

Inscrieri:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
1-13 martie 2015
Pre-inscrierea online este completata obligatoriu de:
formular grup-tinta, formular inscriere concurs,
copie CI, adeverinta de student

 

2015-03-02-CDOM-C1

Centrul de Negociere şi Mediere

 Centrul Tehnologia

Informatiei

 Centrul Piete Financiare

si Burse

 Centrul Oratorie si

Dezbateri

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!