Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

  

Header

Orar Clinici juridice

Orarul celor patru clinici juridice, pentru cel de-al doilea semestru, este:

- Combaterea discriminării, în zilele de 25 februarie, 11 martie, 25 martie, 8 aprilie, 29 aprilie;

- Respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi mintale instituționalizate, private de libertate, în zilele de 26 februarie, 12 martie, 26 martie, 9 aprilie, 30 aprilie;

- Integritate publică și responsabilitate socială, în zilele de 4 martie, 18 martie, 1 aprilie, 22 aprilie;

- Dreptul migrației, în zilele de 5 martie, 19 martie, 2 aprilie, 23 aprilie.

Activitatea clinică se desfășoară în Universitatea Româno-Americană, sala 223, miercurea între orele 15:00 – 16:20 și joia între orele 10:30 – 11:50

 

Studenții universitățiilor din provincie care sunt interesați de activitățile clinicilor juridice se pot implica în activități de cercetare "la distanta" în urma unei solicitări exprese.

 
La finalizarea activitatilor practice studentii vor primi atestate de participare si va exista posibilitatea incheierii de contracte de voluntariat.
Centrul de Drepturile Omului și Migrație din Universitatea Româno-Americană va invita sa luati parte la activitatile practice dezvoltate in cadrul celor 4 clinici juridice. Orice persoana interesata, care are calitatea de student/masterand la o universitatea acreditata din Romania se poate inscrie trimitand un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

1-Orar clinici juridice

Centrul de Negociere şi Mediere

 Centrul Tehnologia

Informatiei

 Centrul Piete Financiare

si Burse

 Centrul Oratorie si

Dezbateri

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!