Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

  

Header

Internship-uri

 

Clinică juridică: Dreptul migrației

 

Va invită sa aplicați pentru un stagiu de Traineeship la JRS România. În cadrul acestui stagiu se va lucra în mod direct pentru pregătirea susținerii în fața CEDO a trei cauze împotriva României. Cercetarea va fi realizată, de la distanță, cu sprijinul unei organizații din UK.

 

Criterii minime de selecție:

1. cunoașterea a cel puțin unei limbi străine (engleză/franceză - ca limbi oficiale ale Curții);

2. disponibilitate pentru cercetare - cu precădere individuală;

3. cunoștințe minime de drept public și/sau drept european.

 

Cei interesați sunt rugați să transmită un CV și o scurtă scrisoare de intenție la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la ora 12:00, 31 octombrie, 2014. Studenții selectați vor fi invitați să participe la o discuție de tip interviu. Ulterior, colaborarea se va realiza în baza unor contracte de voluntariat, cu clauză de confidentialitate.

 

Centrul de Negociere şi Mediere

 Centrul Tehnologia

Informatiei

 Centrul Piete Financiare

si Burse

 Centrul Oratorie si

Dezbateri

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!