Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

  

Header

Simularea Parlamentului European - Young European Speakers

Simularea Parlamentului European

Centrul de Drepturile Omului si Migrație organizează simularea Parlamentului European - Young European Speakers. Acest eveniment face parte din proiectul "Promotori pentru democrație europeana" inițiat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România. Centrul va găzdui dezbaterea din cadrul comisiei parlamentare Drepturile omului in data de 10 mai in cadrul Universității Româno-Americane din București. La aceastä dezbatere vor participa 7 participanți dintre cei 56 care vor dezbate pe teme de interes actual eurpean puse în vedere de invitații. Printre aceștia din urmă se vor numara reprezentanți ai Centrului de Drepturile Omului și Migrație, dar si din cadrul altor instituții și organizații de profil. Mai mult...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!