Acest site este cofinan?at din Fondul Social European prin Programul Opera?ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investe?te în oameni!

  

Header

Traficul de persoane in scopul muncii fortate - o forma de criminalitate organizata

Centrul de Drepturile Omului si Migratie din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza atelierul de lucru "Traficul de persoane in scopul muncii fortate - o forma de criminalitate organizata", care va avea loc luni, 23 noiembrie, incepand cu ora 12:00, in Sala Senatului.
Evenimentul are ca scop intelegerea infractiunii de trafic de persoane si a celor conexe, precum si prezentarea practicii judiciare nationale.

Avem placerea de a invita orice student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta. Reprezentanti ai ONG-urilor, ai mediului de afaceri si ai partenerilor sociali in educatie sunt de asemenea invitati sa participe. Participarea presupune apartenenta la grupul-tinta al proiectului (*).
Evenimentul este coordonat de Silvia Tabusca - expert al Comisiei Europene in Romania, avand ca invitati speciali pe: Mirela Podoiu - avocat specializat in protectia victimelor traficului de persoane si Stefan Coman - reprezentant al Organizatiei eLiberare.
La sfarsitul activitatii, participantii sunt invitati sa continue discutiile intr-un cadru informal, fiind invitati sa serveasca masa in regim de bufet suedez.

In speranta ca veti putea raspunde pozitiv invitatiei noastre, va multumim si va rugam sa confirmati participarea Dumneavoastra la urmatoarea adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana duminica, 22 noiembrie a.c., inclusiv.

23.11.2015-Trafic de persoane

 

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

(*) Studentii/masteranzii, in cazul in care nu sunt inscrisi deja in proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920, trebuie sa completeze formularul de grup-tinta (prezent la organizatori) si sa prezinte o adeverinta de student; studentii/masteranzii Universitatii Romano-Americane nu necesita adeverinta, aceasta fiind emisa din sistemul electronic integrat. Cadrele didactice, reprezentantii societatii civile, ai mediului de afaceri si partenerilor sociali in educatie, in cazul in care nu sunt deja inscrisi in proiect, trebuie sa completeze formularul de grup-tinta si sa prezinte o adeverinta de la locul de munca, care sa ateste calitatea de cadru didactic/apartenenta la un ONG/angajarea in cadrul unei firme.
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!