This site is co-funded by European Social Fund through Sectoral Operational Programme Human Resources Development 2007-2013 Invest in people!

  

Header

Educational Program

 

Drept constituțional                                       
Trafic de persoane                          
 

  American Day

 

 

Coordonator: Claudiu Seucan

Claudiu Seucan este notar public, arbitru pe lista Curții de arbitraj comercial internațional de pe lângă Camera de comerț și industrie a României și lector universitar la Facultatea de Drept a Universității Romano-Americane, predând, în prezent, disciplina „Drept constituțional și instituții politice”.
Claudiu și-a început activitatea profesională în 1996, ca avocat, ocupând ulterior mai multe funcții publice, precum Consilier personal al Primului-ministru în cadrul Guvernului României, Secretar de Stat în Ministerul Justiției, Consilier al Președintelui Camerei Deputaților – Parlamentul României.
Claudiu este doctor în drept din anul 2006, absolvent al Colegiului Național de Apărare în 2002 și al Facultății de Drept în 1996.

 

 

 

 

 

Realităti ale traficului de persoane în România (11 noiembrie, ora 12:00, Amf.1) 

Invitat: Iana Matei, Președinte Reaching Out, România

Awards Iana:

2005 'Abolitionist award', House of Lords London.
2007 'Hero of the year' U.S. State Department, Washington.
2008 "Woman of the year" Avantaje Magazine Bucharest.
2010 "European of the year" by Readers Digest. ( First Romanian to receive this award)
2011 "10 exceptional women" by Click Magazine Bucharest.
2011 "125 Women For Change" Avon Bucharest.
2012 "Ator Pal Mont" by Asociazione Culturale Udine Italy.

 

Coordonator: Silvia Tabușcă

Silvia Maria Tăbușcă este lector doctor la Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane, director al Centrului de Drepturile Omului și Migrație, și fellow, cu studii postdoctorale, al Academiei Române din București. Silvia are o experiență de peste zece ani în domeniul protecției internaționale și regionale a drepturilor omului, cu expertiză în materia nediscriminării și, recent, în domeniul migrației și al traficului de ființe umane. Silvia este recunoscută ca fiind un bun consultant (colaborând, în prezent, cu Milieu Ltd.) și un expert independent, lucrând în numeroase proiecte naționale și internaționale.
Înainte de a se alătura echipei Universității Româno-Americane, Silvia a lucrat la Ministerului Justiției, fiind consilier personal, și în cadrul Misiunii Permanente a României la ONU - New York, ca expert în domeniul drepturilor omului. Din 2010, Silvia activează ca mediator, fiind specializată în negociere (PON/Harvard) și în luarea rapidă și eficientă a deciziilor (POJ/Yale).

 

 

 

 

 

 

Centrul de Negociere şi Mediere

 Centrul Tehnologia

Informatiei

 Centrul Piete Financiare

si Burse

 Centrul Oratorie si

Dezbateri

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok