Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Înscriere

Participarea la Concurs este deschisă tuturor celor interesați de această activitate - studenți sau masteranzi înscriși la o formă de învățământ superior de stat sau particular, cetățeni români. Înscrierea în grupul țintă al Concursului se face prin completarea documentelor de mai jos și transmiterea lor, în original, organizatorilor, până la data de 20 iunie 2015 ora 16:00:

  1. formular înregistrare a grupului țintă1;
  2. declarație de consimțământ;
  3. formular de înscriere la concurs.
  4. copie CI
  5. adeverinta de student/masterand2

 

Documentele menționate mai sus se depun la sediul Centrului de Drepturile Omului și Migrație din Universitatea Româno-Americană, Bd. Expoziției, nr.1B, sala 119.

 

Prin înscrierea la prezentul Concurs, fiecare candidat atestă că a luat la cunoștință și este de acord cu prevederile Metodologiei de Concurs.

 

Graficul de desfășurare a Concursului poate fi consultat aici.

 

 

 

În vederea decontării cheltuielilor de transport și cazare pentru participanții la Concursul de Drepturile Omului și Migrație, din perioada 22-25 iunie 2015, vă rugăm să aveți în vedere următoarele detalii de baza:
1. - cazarea se va efectua în căminul-hotel din incinta campusului Universității Româno-Americane – nu este necesar niciun document din partea participanților, trebuie doar să anuntați necesitatea cazării și data la care ajungeti în București până cel mai târziu în data de 19 iunie 2015, ora 16:00, la adresa de poștă electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

2. - pentru cheltuielile de transport sunt necesare urmatoarele acte:
    - bon fiscal + factură fiscală, pentru combustibil, în cazul transportului cu autoturismul propriu; se va înscrie pe verso-ul bonului fiscal numarul de înmatriculare al autoturismului și numele persoanei care efectuează deplasarea.
    - bilete/tichete de călătorie + factură fiscală, în cazul transportului cu autobuz/tren/avion
 

 Regulile complete privind decontarea acestor cheltuieli le puteti găsi mai jos:

- Lista documente justificative

- Reguli de decontare

 

Facturile trebuie obligatoriu întocmite pe datele Universității Româno-Americane, beneficiarul proiectului: Atentie
Numele firmei: Universitatea Româno-Americană
Cod fiscal: 9081408
Nr. registru comerțului: NU EXISTĂ – este unitate de învățământ, non-profit
Adresa: Bd.Expoziției 1B, Sector 1, București, cod 012101
Banca: B.R.D. - Sucursala Academiei
Cod IBAN: RO91BRDE410SV21861794100

 

1 - nu se completează nimic pe zonele cu fond gri închis, la paginile 2 si 3.

2 - studentii/masteranzii Universitatii Romano-Americane nu trebuie sa aduca adeverinta; la depunerea documentelor aceasta va fi generata din sistemul informatic integrat.

 

 

Organizat de

 Logo

In parteneriat cu

crj-ro-fara fundal-png mic

 

jrs

jrs

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!