Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

  

Header

Tempetad

 

Cover OWR10
Centrul de Drepturile Omului și Migrație (CDOM) din cadrul Universității Româno-Americane a sprijinit anual Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului – One World Romania. În cadrul acestei editii, CDOM a adoptat filmul "Tempestad” din secțiunea "Dreptate fără frică” are va rula in data de 13 martie la Union si in data de 19 martie la Elvire Popesco de la 20:30, conform Programului.
 
Filmul prezintă povestea a două femei prinse în păienjenișul corupției și fărădelegii care își spun poveștile, pe cât de diferite, pe atât de simptomatice. Într-o țară în care autoritățile sunt neputincioase, în cel mai bun caz, sau complice, în cel mai rău caz, una și-a pierdut libertatea, iar alta — fiica. Una este condamnată pe nedrept pentru trafic de personae și aruncată într-o închisoare dantescă dominată de frică, violență și legea cartelului din Matamoros. Cealaltă, un clovn într-un circ ambulant, își caută fiica - o studentă răpită probabil de fiul unui polițist corupt.
 
Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociației One World Romania și Asociației Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică (ECLER).
 Tempestad
 
Festivalul internațional de documentar și drepturile omului One World Romania revine București cu ediția a 10-a  aniversară! Între 13 și 19 martie vă așteptăm la Cinema Elvire Popesco, Eforie, Union și Sala Horia Bernea, Cinema Muzeul Țăranului cu peste 60 de documentare selecționate cu atenție, care funcționează ca doctorii pentru minte și suflet. One World Romania 10 vorbește despre fricile oamenilor – ale celor care se baricadează în casă sau ale celor care se răzvrătesc, până la urmă ale noastre ale tuturor.
 
Ediția din acest an cuprinde 11 secțiuni tematice, proiecții speciale, matinee pentru liceeni, un legathon pe drepturile omului, discuții cu publicul după fiecare proiecție având ca invitați experți și regizori ai filmelor și dezbateri pe diferite teme relevante pentru societate românească și în strânsă legătură cu selecția de documentare. Programul complet al #OWR10 #fărăfrică este disponibil pe http://oneworld.ro/2017/l/ro/program/.
 
Proiecții: luni, 13 martie, 20:30, Union | duminică, 19 martie, 20:30, Elvire Popesco
 
Tratamentul cu documentarele #OWR10 se recomandă tuturor celor care vor să își înfrunte fricile. Vă așteptăm la film!
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!