Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

  

Header

Cursuri

CURSURI

Lectori invitați:

Mădălina Turza – Înțelegerea dizabilității în sfera drepturilor omului - de la cadrul conceptual la practica militantă (21 octombrie, ora 12:00, Amf.1)

Pornind de la aceasta tema, vom incerca sa intelegem noua viziune asupra drepturilor copiilor cu dizabilitati, cu accent pe dreptul la educatie, din perspectiva Conventiei ONU pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati. Mai Mult...

 

Iana Matei – Realităti ale traficului de persoane în România (11 noiembrie, ora 12:00, Amf.1)

Iana Matei este unui dintre cei mai cunoscuți experți din SEE în domeniul protecției victimelor traficului de persoane. Pentru activitatea sa susținută, Iana a primit numeroase premii precum:
  • 2005 "Abolitionist award", House of Lords, London.
  • 2007 "Hero of the year", U.S. State Department, Washington
  • 2008 "Woman of the year", Avantaje Magazine, Bucharest
  • 2010 "European of the year" by Readers Digest. (First Romanian to receive this award)
  • 2011 "10 exceptional women" by Click Magazine Bucharest
  • 2011 "125 Women For Change", Avon, Bucharest
  • 2012 "Ator Pal Mont" by Asociazione Culturale Udine, Italy

 

Cristina Bunea – Problematica refugiațiilor în România (2 decembrie, ora 12:00, Amf.1)

 

Experți:

Georgiana Pascu – Drepturile persoanelor cu dizabilități intelectuale (10 noiembrie, ora 14:00, sala 223)

Delia Niță – Combaterea discriminării

Radu Nicolae –Eficiența mecanismelor juridice de combatere a corupției în România

Ștefan Leonescu – Migrația din perspectiva Drepturilor Omului

 

 

TRAININGURI

Trainer Mihai Achimescu - Soft Skills (Program)

Mihai Achimescu este directorul Institutului Link Resource Development, unde a activat din ianuarie 2010 până în prezent. Având o educație în domeniul medical, Mihai s-a alăturat Eli Lilly and Company (companie din industria farmaceutică) în 1992, unde a ocupat diferite funcții de-a lungul anilor, inclusiv în vânzări, Marketing, Sales Management, Training local și regional, Resurse Umane. Începând cu anul 2004, Mihai s-a mutat la Novartis ca Manager Regional în Training și Dezvoltare pentru țările CEC(Central European Countries/Țările Central Europene) și în perioada 2008-2010 a deținut și funcția de Manager pentru Minorități & Incluziune pentru țările Europei Centrale și de Est.

Cu o activitate prestigioasă și experiență corporatistă în companii internaționale, în gestionarea situațiilor complexe de dezvoltare, expertiza lui Mihai cuprinde analiza nevoilor, proiectarea și dezvoltarea obiectivelor de învățare bazate pe performanță, implementarea, livrarea, cât și măsurarea și evaluarea strategiilor de dezvoltare, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Cu peste 20 de ani de experiență de primă mână, care cuprinde mai multe domenii de expertiză și de management, în ultimii 12 ani, Mihai a livrat peste 1600 de zile de training în Europa Centrală și de Est și în Africa de Nord.

Certificat ca Master Trainer în mai mult de 40 de prestigioase programe internaționale de dezvoltare, unice și distincte, Mihai a format mai mult de 2.500 de experți în vânzări și în marketing, în mediul de conducere atât din ​​România cât și din toată Europa.

Absolvent al EMBA-ului de la Universitatea din Washington, Mihai a obținut, de asemenea, un titlu de master, de la Colegiul National de Afaceri Interne, în Managementul Afacerilor Interne (Comunicare și Relații Publice) și un master de la Universitatea Petru Maior - Facultatea de Studii Administrative, Juridice și Economice, în Managementul Comerțului și Economiei.

 

 Trainer Silvia Tabușcă – Școala decizională New Haven (Yale University)

Silvia Maria Tăbușcă este lector dr. la Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Drept, Directorul Centrului pentru Drepturile Omului și Migrație, și Fellow cu studii postdoctorale la Academia Romana din București. Silvia are o experiență îndelugată, de peste zece ani, în domeniul protecției internaționale a drepturilor omului, cu experiență specifică în materia non-discriminării și, mai recent, în domeniul migrației și traficului de ființe umane. Silvia este recunoscută ca fiind un consultant de marcă (colaborează cu Milieu Ltd.) și un expert independent, lucrand în numeroase proiecte naționale și internaționale.

Înainte de a se alătura echipei Universității Româno-Americane, Silvia a lucrat la Ministerul Justiției, fiind consilier personal, și la Misiunea Permanentă a România la Națiunile Unite - New York, ca expert în domeniul drepturilor omului. Din 2010, Silvia activează ca mediator, fiind specializată în negociere (PON / Harvard) și în luarea de decizii eficiente și rapide (POJ / Yale) more...


 

 

 

Centrul de Negociere şi Mediere

 Centrul Tehnologia

Informatiei

 Centrul Piete Financiare

si Burse

 Centrul Oratorie si

Dezbateri

Urmăreşte îmbinarea noţiunilor teoretice cu dezvoltarea abilităţilor practice ale cursanţilor, în acest sens vom apela la cei mai buni traineri şi specialişti în domeniile de interes, precum şi la ...

Mai mult...

 Are ca scop dezvoltarea aptitudinilor studenților în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, stimulându-i pe aceștia să aplice cunoștințele teoretice dobândite pentru rezolvarea unor aplicații practice.

Mai mult...

 Misiunea Centrului de Piețe Financiare Interne și Internaționale este de a promova educaţia şi cercetarea științifică prin dezvoltarea parteneriatul între mediul academic și actorii cheie implicați...

Mai mult...

 Ne propunem sa va invatam sa dezbateti. De ce sa dezbateti?

1. Majoritatea celor care iau in serios activitatea de dezbateri nu vor avea dificultati la angajare la finalul facultatii.

Mai mult...

 

Centrele sunt parte a Proiectului POSDRU/156/1.2/G/132920 „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”.

http://scoalapractica.rau.ro/

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!